فصل جدید مرمت قلعه تاریخی سرباز با اعتبار ۴.۵ میلیارد ریال به اتمام رسید

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سرباز از پایان فصل جدید مرمت و حفاظت قلعه تاریخی سرباز همزمان با ایام دهه مبارک فجر و با اعتباری بالغ بر ۴.۵ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش خبرنگار میراث آریا، محمد برفر گفت: همزمان با ایام مبارک دهه فجر، فصل جدید مرمت و حفاظت قلعه تاریخی سرباز با اعتباری بالغ بر ۴.۵ میلیارد ریال از محل منابع کمیته برنامه‌ریزی شهرستان و با حضور فرماندار محترم و اعضای شورای اداری شهرستان افتتاح شد.

او افزود: این پروژه با هدف حفظ، صیانت و احیای میراث فرهنگی و تاریخی منطقه و همچنین تقویت جاذبه‌های گردشگری شهرستان سرباز به انجام رسید و نقش مهمی در هویت‌بخشی به بافت تاریخی و توسعه پایدار منطقه ایفا می‌کند.

برفر با اشاره به ظرفیت‌های تاریخی قلعه سرباز تصریح کرد: قلعه سرباز یکی از آثار ارزشمند و شاخص تاریخی استان سیستان و بلوچستان به شمار می‌رود که مرمت آن، علاوه بر حفاظت از این یادگار ارزشمند، می‌تواند زمینه‌ساز رونق گردشگری، افزایش حضور گردشگران و ایجاد فرصت‌های اقتصادی و اشتغال‌زایی برای مردم منطقه شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان سرباز همچنین از حمایت‌های اداره کل میراث فرهنگی استان، فرماندار شهرستان و همکاری اعضای کمیته برنامه‌ریزی در تأمین اعتبار این پروژه قدردانی کرد و گفت: این اقدام بیانگر نگاه ویژه مسئولان به توسعه متوازن و توجه هم‌زمان به میراث فرهنگی در کنار پروژه‌های عمرانی است.

او در پایان اظهار امیدواری کرد: با تکمیل عملیات مرمت، قلعه تاریخی سرباز به یکی از مقاصد مهم گردشگری فرهنگی در جنوب استان تبدیل شده و میزبان گردشگران و علاقه‌مندان به تاریخ و فرهنگ ایران اسلامی باشد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404111600762
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha